Μήνυμα του υποψήφιου Δημάρχου κ. Θωμά Χαριτάκη για το νέο σχολικό έτος!

Ένα νέο σχολικό έτος ξεκινά από σήμερα. Με την ευκαιρία, εύχομαι σε όλους τους/τις μαθητές/μαθήτριες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στους γονείς τους και σε όλους τους εκπαιδευτικούς να έχουν υγεία και να δουλέψουμε όλοι μαζί για μια καλή και παραγωγική εκπαιδευτική περίοδο.
Ήμασταν και παραμένουμε στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου μας, για να εργαστούμε από κοινού ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες που παρουσιάζονται.
Στόχος του δημοτικού συνδυασμού «Συνεργασία Δημοτών», είναι η διαρκής βελτίωση των όρων και συνθηκών για την παροχή της γνώσης στα παιδιά μας. Η εξασφάλιση νέων σύγχρονων διδακτηρίων, η συντήρηση και ο εκσυγχρονισμός των υφιστάμενων υποδομών, είναι για μας προτεραιότητες και θα είναι από τους πρώτους στόχους μας ως δημοτικής αρχής.
Επιδιώκουμε τη διαρκή συνεργασία με τα συλλογικά όργανα της εκπαιδευτικής κοινότητας, τις μαθητικές κοινότητες, τους Συλλόγους και την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων, τους/τις Διευθυντές/ντριες και τους Συλλόγους Διδασκόντων κάθε σχολείου καθώς και τις Διευθύνσεις
Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που προκύπτουν, να εξασφαλίσουμε από κοινού τις καλύτερες δυνατές συνθήκες λειτουργίας των σχολικών μονάδων και τη διεκδίκηση νέων υποδομών που θα αναβαθμίσουντο επίπεδο της παρεχόμενης εκπαίδευσης στον τόπο μας.
Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ
Υποψήφιος Δήμαρχος
ΘΩΜΑΣ ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ